Skip to content

Om oss

Sedan 2024 har vi på Landvetter Halkbana erbjudit en toppmodern anläggning för halkträning och körning. Vår halkbana, belägen på Grepetjärn 101 i Härryda, är designad för att ge dig den mest realistiska och säkra träningsupplevelsen.

Vad som skiljer oss från andra trafikövningsplatser är vår engagerade satsning på modern teknik och säkerhet. Våra nyasfalterade banor och våra senaste bilar, utrustade med de senaste tekniska egenskaperna, skapar en optimal miljö för att möta de utmaningar som körning kan innebära.

Vårt mål är att förbereda dig för att bli en komplett och säker förare. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina kunskaper, är vi här för att stödja din resa mot att bli trygg och självsäker bakom ratten.

Välkommen att boka din tid hos oss och upplev skillnaden på Landvetter Halkbana!

 

 

Våra instruktörer

Vår personal är vår styrka. Med lång erfarenhet och en brinnande passion för att hjälpa elever att känna sig så säkra som möjligt bakom ratten, är vårt team här för att stödja dig genom hela processen. Vi vet att ta körkort är en viktig milstolpe i livet, och vi är dedikerade till att göra denna resan så smidig och givande som möjligt.

Vårt mål

Vår strävan är enkel – att växa och bli Göteborgs bästa halkbana. Genom att fortsätta investera i vår anläggning och i vår personal kommer vi att kunna leverera högkvalitativ utbildning och träning för att skapa säkrare förare på vägen.

 

Med nyasfalterade banor och moderna bilar med de senaste tekniska egenskaper är vi redo att möta dina utmaningar.

Vi ser fram emot att bli din partner på vägen mot körkortet. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig nå dina mål!